Liv Andersen Ola Balstad Initiativet kommer fra dirigenten.
Arendal Sommersymfoni ble etablert etter initiativ fra Ola Balstad, dirigent for Agder Kammerorkester. Liv Andersen bistår administrativt i etableringen. Agder Kammerorkester står som formell arrangør av kurset.
Kurset støttes av Norske Symfoniorkestres Landsforbund (NASOL), Agder fylkeskommune og Arendal kommune med flere. Vi håper og tror at mange vil bidra til at dette kan bli et årvisst arrangement til glede for så vel deltakere som for publikum og selvsagt også for hele distriktet.

Ola Balstad er utdannet ved Norges Musikkhøgskole hvor han studerte trompet med Harry Kvebæk og direksjon med Arvid Fladmoe. Ola har vært ansatt i Kristiansand Symfoniorkester og tidligere i Forsvarets Musikkorps Sørlandet. Han har vært solist med begge orkestere en rekke ganger, blant annet ved de Internasjonale Kirkefestpill i Kristiansand. Ola er en av to faste dirigenter for Agder Kammerorkester, og kunstnerisk leder for Arendal Sommersymfoni.

Agder Kammerorkester ser med stor forventning frem til dette første kurset og vi er overbevist om at det kommer til å bli en stor suksess, med topp instruktører og ditto ledere til å lose alt trygt i havn.

Vi håper mange vil melde seg på et stort orkesterkurs med flott repertoar og den beste beliggenhet, på Sørlandet i sommersol.
Les mer om program, påmelding og kontaktskjema øverst på siden.
Velkommen til Arendal Sommersymfoni på Hove leirsted 8.- til 13 august 2023.
Hilsen Sverre Høie, leder i Agder Kammerorkester.
Om dere ikke får tak i oss på annet vis kan dere ringe 957 46 910 Einar Oltedal.